top of page

GROV HYTTEFELT

Feet, Garen

29496581_10155403558806914_7621774875295

BEGLIGGENHET

Byggmeisterfirma Møen & Saue AS har for salg 15 flotte tomter i Grov Hyttefelt ved inngangsporten til Hardangervidda nasjonalpark. Tomtene har gode fasiliteter som turterreng, preparerte skiløyper, fiskemulighet, nærbutikk, utsikt, barnevennlig, golfbane og gangavstand til Eidfjord Resort (Godkjent for utbygging). Det er vann, avløp og strøm framlagt i/ved tilstøtende vei. Det blir offentlig tilknytning av vann/avløp og det er 4-G dekning i området.

Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på Feet i Eidfjord kommune og er perfekt for alle som er interessert i friluftsliv, skisport, og jakt. Det er også gode muligheter for fiske. Hardangervidda nasjonalpark ligger også i umiddelbar nærhet.

Videre ligger Sysendalen skisenter 5 minutter unna med preparerte skiløyper. Preparerte turløyper går like forbi feltet. Like ved er det en 6-hulls golfbane med driving-range.

IMG_5158.JPG

BESKAFFENHET

Servicetilbud

Det er hytteservice tilgjengelig for området som tilbyr transport, brøytetjenester, brensel, hytteettersyn og snørydding.


Tomten

Tomtene varierer i størrelse mellom 880 kvm, til over 1600 kvm. Se for øvrig prisliste for nærmere info om pris og størrelse.


Det blir opparbeidet felles parkeringsplass ved brua på Feet i tillegg til egen parkering på tomten.


Byggeklausul:

Tomten er påheftet byggeklausul. Dette innebærer at kjøper er forpliktet til å bruke

Byggmeisterfirma Møen & Saue AS på Voss til levering av hytta.  (ikke montering)

Kjøper må bruke andre leverandører til grunnarbeid, tømmerarbeid, elektriker, rørlegger etc.


Byggeklausulen kan frikjøpes for kr 150.000,- i tillegg til tomtepris.


Tomtekjøper kan kjøpe hytter fra det utvalget Møen & Saue har å tilby, Maxbo Proff Hytter. Møen & Saue er også behjelpelig med å tegne din hytte eller gjøre tilpasninger på sine modeller. Kjøper kan også få tegnet egen hytte av uavhengig arkitekt.

Det inngås egen separat avtale med Møen & Saue om levering (ikke montering) av hytta.  

Grov Hyttefelt: Projects
DJI_0022.jpg
Grov Hyttefelt: Welcome
bottom of page